FENIKS SLATKA KUĆA

20 godina sa Vama

Trudimo se da zadržimo autentičnost

Naši zalogaji čine savršen dan

Svi spremaju hranu, ali samo poneki postaju veliki majstori. Na tom putu odlučujuća je ljubav koju unosimo u stvaranje. Ona daje polet i slobodu da isprobavamo i rastemo u iskustvu zanata. Tako dolazimo do one jednostavnosti kojom se odlikuju najlepše kreacije. Mi vidimo da je naš trud urodio plodom i istražujemo kako dalje da pomeramo granice.

Poslastičarnica

Kroz dvadesetogodišnju tradiciju ugostiteljstva, u Feniks Vašoj kući, istančali smo osećaj za udovoljavanje različitim ukusima. Za radoznale smo napravili kolače poput čokoladne šišarke i krostate, za tragaoce za prefinjenim francuski makaron, sufle i profiterole, za one koji vide čar u jednostavnosti žito sa šlagom i kesten pire, za one koji su verni toplini doma, domaću pitu sa jabukom i dunjom.
Naš uspeh se krije u porodičnoj predanosti poslu i odabiru prirodnih sastojaka, bez veštačkih zaslađivača: svežeg maslaca, mleka i pavlake iz lokalnih pogona, organskih oraha, lešnika i pistaća, svežeg voća iz okoline Zlatibora i čuvene burbon vanile sa Madagaskara.

Naša ponuda broji 93 poslastice

  • Torte i kolači
  • Voćni i dečiji kupovi i sladoledi
  • Smoothie-ji i sveže ceđeni sokovi
  • Kafe i topli napici

Palačinkarnica

Palačinke su široko popularna poslastica u svim krajevima sveta, ali se u svakoj kulturi prave na poseban način. Inspirisani razlikama, napravili smo svojih 15 priča o palačincima, a svaki obrok spremamo onog trenutka kada se poruči, u uslovima koji su u skladu sa savremenim ugostiteljskim standardima. Na meniju se nalaze:

  • Slatke, slane i pohovane palačinke
  • Omleti i sendviči
  • Vafle i tortilje, pa čak i biftek

Nama je omiljeni Feniks meni za doručak – započnite jutro zlatiborskim, francuskim ili engleskim doručkom, uz našu domaću kafu, filter ili kvalitetan espreso.

Nagrade i priznanja

Izbor najvažnijih priznanja

Velika zlatna medalja za visok kvalitet ponude slanih i slatkih delicija

Novosadski sajam, 2015. godine

Najbolji ugostiteljski objekat

Turistička organizacija Zlatibor, 2012. godine

Zlatni tanjir za kvalitet

Udruženje ugostiteljskih i turističkih poslenika Srbije
Asocijacija šefova kuvara Srbije
SACEN - međunarodni centar za unapređenje ugostiteljstva i turizma
2013. godine

Feniks loyalty program

Budi u toku sa promocijama, ostvari pravo na popuste, poklone.